OP新聞 【本周末拉埋天窗】婚前幾日...

【本周末拉埋天窗】婚前幾日突然入院

9409
0
分享

22歲英國跳水王子戴利(Tom Daley)傳同拍拖兩年嘅42歲奧斯卡金像編劇未婚夫Dustin Lance Black於本周末拉埋天窗!

 
但佢哋身邊嘅朋友好擔心佢哋太早結婚,因為戴利年初兩度被爆背未婚夫偷食,首先佢被傳媒爆去年背住與一名男粉絲玩裸聊,戴利不停發訊息邀對方倫敦見面。除咗同粉絲裸聊之外,戴利於2月仲被傳趁Dustin出國工作期間,跟27歲身高6尺6寸的大隻男模Edward William偷食,更帶對方返家,佢哋嘅戀情仲長達18個月,互傳情慾短訊外仲有「身體接觸」!

 

雖然被爆連番偷食,但似乎無礙佢同Dustin嘅關係,有知情者爆佢哋堅決要結婚,佢哋非常興奮不過佢哋嘅部分朋友就認為佢哋經歷咗咁多應該慢慢嚟,對佢哋嚟講上半年好難過,佢哋分開過一排而剛開始重建關係。戴利與Dustin2015年10月宣佈訂婚。

 
雖然盛傳結婚在即,但戴利昨日卻喺社交網自拍瞓醫院病床照,並留言:「什麼不殺你讓你更強壯!#運動員生涯,很快就回來。」,似係因訓練時受傷。

 

(東方日報)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字