22.2 C
Hong Kong
星期二, 十月 17, 2017
OP娛樂 【同楊明有哂共識】莊思明宣...

【同楊明有哂共識】莊思明宣布兩年內結婚

6918
0
分享
藝人莊思明和周志文在深水埗接受姚浩政主持的網台節目訪問。

莊思明笑言小時候會與孖生姊妹莊思華在室內遊樂場玩足一日,最叻玩「扑傻瓜」,但家姐莊思敏從不一齊玩:「佢同我哋年齡有差距,佢會約朋友自己出去玩!」

提到男友楊明在訪問中表示打算在一、兩年內結婚,莊思明指與對方有共識:「大家都唔細,又唔係玩玩吓,又唔係為咗消磨時間。」

而周志文亦會與細佬周志康到室內遊樂場玩,更試過儲了近兩萬張飛,打算換心頭好,最後卻發現全部飛都過晒期,他笑謂:「我攬住細佬一齊喊!」

談及感情生活,問有否拍拖?他即搞笑謂:「今日冇!」但之後他就認真地表示現在以工作為先,但想抽多點時間陪家人:「之前都陪屋企人返鄉下,我堂哥結婚。細個見到班親戚係因為玩得好開心而唔想走,依家係想見多幾面而唔想走。」又謂雖然細佬已經結婚,但他對上有一個兄長,所以親戚都沒有特別催他結婚。

 

 

(on.cc東網)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字

喜歡我們的文章嗎?按個讚吧!

關 閉 視 窗

(760)