OP娛樂 【好靚﹗】28歲結婚:童話...

【好靚﹗】28歲結婚:童話婚禮做公主

7286
0
分享

模特兒及娛樂公司老闆何紫綸旗下女子組合「星座少女」成員易佩詩(Cecilia),近日夥拍組合C AllStar成員King(吳崇銘)拍攝新歌MV。Cecilia與King飾演一對新人,她說:「今次係我第一次披嫁衣,因為我從未拍過拖,毫無戀愛經驗下就第一次着婚紗,感覺好奇妙同開心。我覺得女人着婚紗係最靚嘅,所以我好享受拍攝過程。」她笑稱與King深情對望時被對方「電暈」︰「我好少同男仔接觸,所以拍攝時有近距離身體接觸都好緊張。」

提到首次與King合作,Cecilia大讚對方有風度:「佢好nice,成個拍攝過程好照顧我,仲幫我拎婚紗裙,又為我整理頭髮,好有風度。」至於有否想過何時結婚?她稱︰「我想28歲結婚,曾幻想過婚禮以童話做主題,自己可以似公主一樣。」

(東方日報)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字