OP娛樂 【分手後首個生日】袁偉豪慶...

【分手後首個生日】袁偉豪慶祝36歲生日 身邊有…

15130
0
分享

港男出身嘅袁偉豪(Ben)同港姐出身嘅岑杏賢(Jennifer)曾被睇好快將拉埋天窗。

不過,早前就宣布分手,三年情頓成過去,令人驚訝!

之後,袁偉豪開聲話想箍煲追番岑杏賢,仲話希望以時間加誠意打動對方。

岑杏賢就回應「畀過好多次機會」,睇嚟二人復合無望,袁偉豪亦都似乎想放棄。

袁偉豪今日踏入36歲,上年生日佢就同女友慶祝,不過今年都仲有一班好朋友。

豹哥單立文就喺社交網上載咗一張同袁偉豪慶生嘅相,同場仲有胡定欣、豹嫂胡蓓蔚、陳山聰。

豹哥就喺網上送上祝福:「我地⋯⋯同你⋯⋯慶祝生日,健康、快樂、無悔」

袁偉豪都有喺ig發表生日感言:「快將踏入36歲的我,時間過得真快,幸好我還健康健在工作也逐漸得到回報,是應該要感恩,男人就是要有承擔,能力越大,背負的就越多,很累。」
(on.cc 東網)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字