16.2 C
Hong Kong
星期二, 十一月 21, 2017
OP娛樂 【城城好幸福!】方媛環保又...

【城城好幸福!】方媛環保又慳家

6327
0
分享
天王郭富城上月與內地女模方媛(Moka)拉埋天窗後,城城都好快投入工作,認真忙碌。早前城城亦都話希望太太可以適應香港嘅生活,同喺香港識多啲朋友,咁又係嘅城城工作咁忙,成日唔喺香港陪到佢,識多啲朋友都係好事。

尋日Moka喺社交網上載同友人嘅合照後,今日又同網友分享做家庭主婦嘅點滴,仲大晒三菜一湯嘅相,佢留言話:「今日變身家庭小主婦,一個多小時弄出來的三菜一湯 家常菜很健康。」嘩!一個鐘就整到三餸一湯,呢位新手人妻果然厲害,唔少網友都大讚城城真係好幸福,仲話唔通今日城城同Moka兩公婆橕枱腳,所以Moka預備得咁豐富,真係So Sweet!

最留心是她竟然用上報紙當枱布,墊著來食飯,令人意外是城城咁潮的人,仍咁舊式用報紙舖枱,估計這是老婆Moka的主意,相當環保﹗

 

 

(on.cc東網 / 明報)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字

喜歡我們的文章嗎?按個讚吧!

關 閉 視 窗

(1530)