31.3 C
Hong Kong
星期五, 八月 18, 2017
OP娛樂 【早前IG洩蜜】終於承認戀...

【早前IG洩蜜】終於承認戀情!

29412
0
分享
有傳張建聲暗撻崔建邦舊愛陳嘉莉(Kelly)半年,早排兩人喺社交網各po布吉相洩蜜,Kelly直認了解中叫大家畀空間,今晚張建聲現身佐敦出席電影《3個綁匪7條心》煞科宴,佢終於直認拍拖:「係,拍咗個幾月,大家了解中,不過我哋都想專注工作。」

張建聲坦言同Kelly係互「捽」生情:「大家都係雙魚座,都係黐黐哋,好鍾意糟質自己,我就做gym增磅,佢就打拳,當日互相為對方捽瘀傷,捽捽吓就熟。」記者笑問係咪有肌膚之親?張建聲笑言:「係囉,好似快咗少少,最緊要兩個人方向一致。」

問到係咪之前情緒有問題,女友好友持你?張建聲話:「係,成日搵佢傾偈,因為《反黑》套戲角色太誇張,曾經去睇精神科,嗰輪真係傾偈傾密咗,我哋方向好明確,事業為先,其他順其自然,未諗結婚,我份人好專一,不過唔會諗太長遠,自己鍾意貼地嘅另一半,佢都係呢種人。」

恭喜哂!

 

 

(蘋果日報)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字

喜歡我們的文章嗎?按個讚吧!

關 閉 視 窗

(14976)