OP娛樂 【內在美取勝】洗米嫂贏盡掌...

【內在美取勝】洗米嫂贏盡掌聲

6901
0
分享

上年,澳門娛樂大亨周綽華與老婆陳慧玲(Heidi)、小三Mandy家事鬧不停,正印Heidi一度嬲到要離婚。雖然周綽華又唱歌、又公開話Heidi喺「唯一周太」,想洗米嫂回心轉意,但有周刊已經多次報導,洗米嫂向友人表示,唔會再去多諗同唔同番周綽華一齊,但會視周家人為親人,繼續留喺周家做周太。

 

而洗米嫂真喺講到做到,一直都做好媽媽同周家新抱嘅角色,同老爺關係要好,又經常都陪伴喺兩個囡囡身邊,而且仲不時會做慈善,又有自己嘅時裝生意,就連周綽華囝囝都大讚Heidi呢位周家女主人好好,獨立又顧家。

 

剛剛,Heidi又PO出咗兩張同囡囡嘅合照,網民就大讚佢地三個好似樣,一樣咁靚,有人仲強調,洗米嫂每次現身都一樣咁省鏡,因為佢實在太有內在美。

(instagram)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字