30.3 C
Hong Kong
星期六, 七月 22, 2017
OP娛樂 【復合無耐】宣布回復單身

【復合無耐】宣布回復單身

16409
0
分享
藝人林頴彤(Bella)去年情人節就公開同容天佑嘅戀情,不過最終二人感情只維持半年就宣布回復單身,不過兩個分開咗一段時間,又再度復合,低調發展地下情,而上月更被東網影到容天佑揸車接佢,同佢二人世界。

不過昨日Bella喺社交網上載一張個人照,突然宣布回復單身,疑似趁住520呢個日子同容天佑釐清關係,佢留言話:「祝各位520快樂,話說我已回歸單身狗行列,希望所有人都幸福,好好享受一個人的時光,同時增值自己,以最佳狀態迎接未來,我愛你們。」

大批網友都留言送上支持,仲叫Bella要好好保重,重新出發㖭!

及後她表示在一個月前和平分手,她說:「分手唔涉及第三者,都冇特別唔開心嘅事,大家係有共識之下決定。加上之前係分過一次,因為相處上問題,今次大家盡咗力,但問題都冇解決到,大家都有壓力,所以決定分開比較好。」

 

 

(on.cc東網)

 

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字

喜歡我們的文章嗎?按個讚吧!

關 閉 視 窗

(0)