OP娛樂 【我愛你苟苟】陸漢洋隔空示...

【我愛你苟苟】陸漢洋隔空示愛

10346
0
分享

「處女黨」成員先後報喜。日前,王君馨(Grace)婚照亦都曝光,大日子將近!最後一員苟芸慧(苟姑娘)都唔輸蝕,與男友陸漢洋感情生活相當SWEET!

二人一直貫徹低調,但陸漢洋就突然一反常態。

日前嘅「520告白日」於社交網站大放閃光彈,留下一句:「52099」!

大家都知道520即係「我愛你」啦,咁「99」係代表乜?咪就係「苟苟」囉!

「我愛你苟苟」咁sweet,真係閃爆!而陸漢洋突然示愛都引來唔少揣測,莫非「處女黨」最後一員嘅苟芸慧亦即將加入人妻行列?

兩人接受訪問,陸漢洋豪無避忌大方承認示愛,佢話:「係呀,我係示愛!」「苟苟」都忍唔住話:「我睇到,好Sweet呀!」

「苟苟」都忍唔住話:「我睇到,好Sweet呀!」 真係隔住個Mon再隔住張圖都Feel到佢哋有幾咁甜蜜喇!
 (on.cc 東網)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字