OP娛樂 【緣來緣去一於少理】楊愛瑾...

【緣來緣去一於少理】楊愛瑾:囝囝太得意唔Share唔得

54
0
分享

「餅女」Miki(楊愛瑾)之前就被爆同好姊妹Kary(吳雨霏)劃清界線,原因就要追溯番去Kary小產事件,當時有知情者就向周刊爆料指,話Kary小產事件好少朋友知道,事件曝光後,Kary亦即時鎖定目標放料人物,而Kary回應事件時只話「緣來緣去」,默認姊妹情有變。

 

雖然姊妹情不再,但係就無損Miki嘅心情,佢就依然活躍於社交網Instagram,今日呢位靚媽又喺ig度上載咗兩張囝囝可愛嘅新相,Miki仲留言話:「做咗媽咪之後終於明白點解成日都要post自己個BB啲相,因為你真心覺得真係好得意,而且仲要係張張都咁得意咁獨得!唔開心share吓都唔得」。有網民見到就話BB真係好得意,又話BB好似爸爸添!

 

(蘋果日報)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字