29.3 C
Hong Kong
星期一, 九月 25, 2017
OP娛樂 【嘉欣BB真係好Sweet...

【嘉欣BB真係好Sweet】原來老公確係掂!

18276
0
分享
去年榮升媽咪嘅鍾嘉欣(Linda)現時定居溫哥華,由於一方面要湊囡囡Kelly,另一方面又要返香港搵吓奶粉錢,所以佢不時都要溫哥華同香港兩邊走,有時甚至會帶埋囡囡返港?!

最近鍾嘉欣又再快閃返咗嚟香港拍廣告同埋出席活動,不過佢今次就冇帶埋B女返嚟,抵港嘅佢早前於Instagram晒出囡囡喺屋企玩嘅背影照,仲留言:「Kelly,我好掛住你。爸爸似乎照顧得你好好,你睇起嚟好重視你啲玩具啵。」

要媽媽突然同仔女分開一日、半日又真係幾唔自在嘅,所以鍾嘉欣一做完嘢之後就拿拿臨趕返溫哥華湊女,佢喺今日凌晨上載一張喺機艙嘅自拍照透露正離港,仲單住眼調皮地話約定大家下次見?!咦?嘉欣BB雖然做咗人媽咪,但依然仲係咁可愛咁Sweet啵!

 

 

(on.cc東網)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字

喜歡我們的文章嗎?按個讚吧!

關 閉 視 窗

(0)