22.2 C
Hong Kong
星期二, 十月 17, 2017
OP娛樂 【自己預祝細女生日】洗米嫂...

【自己預祝細女生日】洗米嫂餅印細女母女裝上陣!

11495
0
分享
太陽娛樂老闆周焯華(洗米華)與老婆陳慧玲(Heidi)離婚不成,關係亦改善緊,好似洗米嫂上星期攞到法國北歐大學榮譽博士及世界傑出華人青年企業家獎時,洗米華成家出動去撐場,可以睇得出周家上下都好齊心維擊一家人嘅關係。

而今日洗米嫂就陪就快兩歲生日嘅細女周善潼(Damiana)喺學校搞生日會,雖然大後日(30號)先喺正日,但因為當日係端午節,學校要放假,所以學校就提前搞生日會。

洗米嫂今日有貼片上網,佢同Damiana以母女裝現身,影相又勁好笑容,睇嚟心情好靚吓。Damiana同啲同學仔玩得好開心,又戴生日帽吹蠟燭,好有氣氛。雖然睇相就唔見周家啲人,但聽講洗米華怕自己到學校會惹起注意,所以就放棄去學校,但佢會喺囡囡生日當日——亦即係洗米華43歲生日正日,call齊成家人一齊慶祝。

另外,洗米嫂今日亦有喺自己個Instagram度貼咗段片,係Damiana唱生日歌,片尾都嘟起嘴仔向鏡頭獻吻,好多人都讚Damiana得意,有人留言話Damiana冧爆爹哋!

 

 

(蘋果日報)

 

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字

喜歡我們的文章嗎?按個讚吧!

關 閉 視 窗

(0)