OP娛樂 【突然爆出離婚內幕】老婆坐...

【突然爆出離婚內幕】老婆坐月期間有外遇

7358
0
分享

韓劇《再見,老婆》男星柳時元2010年跟細9歲嘅趙秀仁結婚,趙秀仁於2011年1月誕下女兒,不過雙方於2012年3月向法院遞交離婚調解申請,離婚官司擾攘三年,最終首爾家庭裁判所認同婚姻破裂歸咎於柳時元,女兒嘅撫養權亦屬趙秀仁。節目《聽到傳聞》日前就大爆柳時元離婚內幕,表示當年離婚原因係柳時元有外遇。

有記者於節目爆料:「柳時元嘅前妻一開始表示唔公開離婚原因,係考慮到柳時元嘅名聲,不過前妻後來表示之所以離婚,係因為柳時元有外遇。」據知當趙秀仁坐月時,柳時元就有其他女人,甚至將對方帶返屋企,當時日媒就曾報道柳時元喺日本都仲有其他情人。另外,當年打離婚官司時,趙秀仁聲稱至少被柳時元家暴6次,被打臉同頭部,不過柳時元就辯稱絕對唔係故意打人,只係吵架時情緒激動先會有過激言行。

(蘋果日報)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字