OP娛樂 【已絕交?】吳若希FB大鬧...

【已絕交?】吳若希FB大鬧對方:屎忽生上腦

28869
0
分享

吳若希囡囡正面相喺網上曝光,不過第一手並唔係由身為媽媽嘅吳若希公開,而係由一位友人嘅IG流出。

吳若希就喺當日下午開post公開囡囡正面嘅全家幅。

原來背後仲有故事,原來吳若希喺私人嘅fb度開post炮轟流出B女相嘅朋友。

「即係呢…影了別人BB的相,放在自己公開IG,為何不問一聲BB老母先?」
之後仲落hastag話︰「真心燥、豬一樣的隊友」、「好彩不是我朋友」、「我冇呢啲onX朋友」。

鬧一嘢仲唔夠,之後繼續喺fb鬧︰「屎忽生上腦」、「喂!大佬用下腦都知,我咁多朋友嚟探完都冇相流出,佢一嚟就見街。」

而呢位朋友估計應該真係唔係吳若希嘅朋友,而係老公嘅朋友,而呢位朋友個post已經delete咗! 吳若希同老公Alex Ho已經冇再follow呢位朋友,但友人就仍有follow吳若希同Alex,唔知係唔係真係因為此事而絕交。

 

(蘋果日報)

留下一個答复

請輸入留這
請輸入名字